Menu
Vandaag geopend in Geleen 09:00 tot 17:00 uur.
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 17:00 uur.
Oplossingen voor

Pure! Dream Centre

Sinds enkele jaren zijn wij vaste sponsor van Pure! Dream Centre. Daarvoor vindt u bij onze kassa's de donatie kistjes van Pure! Bij Heunen Juweliers zijn heel veel onderhoudswerkzaamheden aan uw sieraad of horloge gewoon service. Wilt u hiervoor toch iets betalen? Doneeer dan uw vrijwillige bijdragen in het donatie kistje, die wij schenken aan het Pure! Dream Centre.

 

Pure! Dream Centre is een organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling van kinderen in Cambodja. De missie van het Pure! Dream Centre is het bereiken van een betere toekomst voor onbevoorrechte kinderen uit de Kandek gemeenschap in Cambodja. Pure! Dream Centre wil de leefomstandigheden en thuissituatie van de kinderen positief veranderen door ze kwalitatief onderwijs en goede gezondheidszorg te bieden en hun families te ondersteunen met sociale en inkomens genererende projecten. Pure! Dream Centre ondersteunt de kinderen tot ze hun praktijkopleiding, voortgezet onderwijs of universitaire opleiding afgerond hebben en in staat zijn om degelijk werk te vinden.

 

Bij het Pure! Dream Centre ligt de focus op het kind, de familie en de community waarin de kinderen leven en de methode is dan ook gebaseerd op deze drie pilaren:

1. Het kind: het onderwijsprogramma

2. De familie: het familie ondersteunend programma bestaande uit sociaal werk en inkomensgenererende projecten

3. De community: de activiteiten uit het familie programma bereiken de rest van de gemeenschap

 

Voor meer informatie zie: www.puredreamcentre.org