Menu
Vandaag geopend in Geleen 09:00 tot 17:00 uur.
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 17:00 uur.
Oplossingen voor

SIERADEN MET EDELSTENEN

Edelstenen geven schittering en glans aan de mooiste momenten in het leven en zijn daarom ook een bijzonder geschenk. Edelstenen zijn te krijgen in vele prachtige kleuren, slijpvormen en variaties.

 

GROTE COLLECTIE SIERADEN MET EDELSTENEN

Bij Heunen Juweliers heeft u de keuze uit een grote collectie van gouden en zilveren sieraden met edelstenen. Naast de bekende edelstenen zoals Diamant, Saffier, Robijn en Smaragd, bieden wij een ruime collectie minder bekende edelstenen. Denk aan: Bloedkoraal, Barnsteen, Citrien, Rookkwarts, Labradoriet, Rozekwarts, Onyx, Lapis Lazuli, Bergkristal, Carneool en Lava.

 

Edelstenen vervangen in uw eigen sieraad

Heeft u nog een antieke ring waarvan de steen beschadigd is, of wilt u uw sieraad aanpassen? Geen probleem! Wij repareren uw sieraad in eigen atelier, vervangen edelstenen of voegen edelstenen aan uw sieraad toe. Er is volop keuze uit echte edelstenen of synthetische varianten. Loop gerust eens binnen en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Want wij van Heunen Juweliers vinden het zonde dat een antiek juweel in de kast blijft liggen, terwijl het sieraad met een kleine aanpassing aan uw hand of op uw lichaam kan stralen!