Menu
Vandaag geopend in Geleen 09:00 tot 17:00 uur.
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 17:00 uur.
Oplossingen voor

Parels

Parels zijn een musthave voor iedere vrouw. Parels hebben hun stoffige reputatie afgeschud en door de moderne manier waarop ze tegenwoordig gedragen worden, combineren ze net zo goed met een spijkerbroek als met een klassiek mantelpak. Een parel getuigt altijd van ingetogen chic.

Vooral de grotere parel is zeer geliefd. De tijd dat het slot van een parelsnoer uit het zicht, achter in de hals werd gedragen, is voorbij: veel hedendaagse parelsnoeren hebben schitterende sloten die middenvoor gedragen worden. Een echte parel is een natuurproduct, geen twee parels zijn exact hetzelfde. Er is ook een ruime collecte imitatieparels van zeer goede kwaliteit. Zo is een parelcollier betaalbaar voor iedereen.


Echte parels worden globaal onderverdeeld in:

OUDE PARELSIERADEN IN EEN NIEUW JASJE

Misschien heeft u in uw juwelenkist nog een oude parelketting liggen die u niet meer draagt.

Door de parels opnieuw te laten knopen, wellicht de lengte iets aan te passen en er een modern slot tussen te laten zetten, krijgt het collier een heel nieuw gezicht. Het is ook heel modieus om echte edelstenen tussen de parels te rijgen. Kom langs en laat u vrijblijvend informeren over het groot aantal mogelijkheden.

 

Bron: www.zoetwaterparels.com