Menu
Vandaag geopend in Geleen 09:00 tot 17:00 uur.
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 17:00 uur.
Oplossingen voor

TROUWRINGEN EN RELATIERINGEN

De gesloten cirkel van een ring symboliseert de volmaakte liefde, trouw en bij elkaar horen. Al eeuwenlang geven mensen elkaar een ring als teken van de verbintenis die zij met elkaar aangaan. Denk aan een vriendschapsring, een verlovingsring of een trouwring. Maar hoe kiest u die éne ring die een leven lang gedragen wordt?

 

OVERZICHTELIJKE COLLECTIE VRIENDSCHAPSRINGEN, VERLOVINGSRINGEN EN TROUWRINGEN

De keuze in vriendschapsringen, verlovingsringen en trouwringen op de Nederlandse markt is gigantisch. Daarom hebben wij een overzichtelijke collectie samengesteld die u tot een bewuste keuze leidt. Bij het kiezen van de merken die wij voeren, is in het bijzonder gelet op de kwaliteit, modelkeuze, levertijd en service.
Heunen Juweliers beschikt over vele hedendaagse uitvoeringen en modellen. In glanzend of mat en in prachtige combinaties van meerdere kleuren goud of met titanium. Zelfs de meest eenvoudige ring is bijzonder. Voor ons is het van belang dat u kiest wat bij ú en uw partner past.

 

UW PERSOONLIJKE WENS GEHONOREERD

Het is raadzaam om ongeveer 4 maanden voor de trouwdatum te beginnen met een eerste oriëntatie op de ringen. Zo heeft u voldoende tijd om, bijgestaan door de deskundigen van Heunen Juweliers,  een weloverwogen keuze te maken.  Nadat  u eenmaal een keuze heeft gemaakt, waarbij uiteraard elke wens wordt gehonoreerd, worden de ringen in de gewenste maat uitgevoerd.

Neem ruim de tijd om uw ringen uit te zoeken, want het is uiteindelijk het enige van de bruiloft dat iedere dag van het huwelijk bekeken wordt. De foto’s en de jurk liggen in de kast, maar de ringen blijven in het zicht.

 

MERKEN RINGEN

Heunen Juweliers heeft een ruim aanbod aan trouwringen en relatieringen. In beide vestigingen profiteert u van verschillende collecties ringen.Heunen Juweliers & Opticiens
 

In Beek vindt u de merken:

  • Eclat
  • Aller Spanninga
  • Angeli Di Bosca

In Geleen vindt u de merken:

  • Promises
  • Corini
  • Aller Spanninga